Saturday, February 20, 2021

Valkoinen Soturi Lehto Seppo Tampereen kuntavaalien kansallismielinen vaihtoehto Tampereen kuntavaaleissa

Kuntavaalit 2021 Tampere, nyt herätys äänestämään:

Valkoinen Soturi Lehto Seppo Tampereen kuntavaalien kansallismielinen vaihtoehto Tampereen kuntavaaleissa 2021 tamperelaisten äänestäjien huomio oikeisiin asioihin vihdoinkin?


Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Tampereen kuntavaaleissa 2021. Ehdokkaanne kuntavaaleissa Seppo Lehto omalta valitsijayhdistyslistaltaan ehdottomasti parasta A lk:aa. On aika muistaa viime sotien oikeat syyt ja syylliset itärajan takaa ja tänne tuotettuina desantteina. Osallistukaa kuntavaaleihin Tampereella, ei vain sambakulkueiden katseluun. Suomalaisille on taattava suomalaista ruokaa eikä vain monikansallisten elintarvikkeiden jakoa lapsityövoimalla tuotettuna muilta mailta vierahilta. Hupaisaa on vain tuo Eestinkin ruokakauppojan valikoima vs Suomen vastaavat. Suomessa kukoistaa farisealaisuus tarjonnan suhteen, kun Suomessa pitää olla erikseen "Alko". 

Tampereen kuntavaaleissa https://Tampereen-kuntavaalit-2021.blogspot.com ääntenkeskitys velttoperseiden ja tuppisuiden sijaan osaamista ja sanavalmiutta Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon: 

Tamperelainen sitoutumaton kuntavaaliehdokas Tampereen kuntavaalien ykkösvaihtoehto Huk Seppo Lehto ajatteleville suomalaisille tamperelaisille Suomi ilman miehitettyjä alueitamme on silvottu tynkä-Suomi. Tavoitteeksi Viipurista jälleen Suomen toiseksi suurin kaupunki suomalaisilla asukkailla:
----------------------------
On aika herätä toimimaan kuntavaaleissa oikeita ehdokkaita äänestäen, ei antamalla tukea erilaisille kommarikepulikokkarihorojen arvottomuuksia jakaville tahoille
---------------------

Autoilun rajoitukset poistettava Tampereen keskusta alueilta kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo https://Kansallismielinen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

Miksi Tampereen kunnallisvaaleissa / kuntavaaleissa ehdokkaat ja samoin eduskuntavaaleissa ehdokkaat sulkevat silmänsä suomalaisiin kohdistuvalta rotuerottelulta ja syrjinnältä? 
Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon 2021 ajattelevien ihmisten tuella: Asuntoja ensisijassa asunnottomille suomalaisille eikä toiseltä puolenmaailmaa kansantalouttamme rasittamaan tulevia naureskelijoita ja rasismista ruikuttavia mm sotarikollisina tmv valepakolaisina / elintasopakolaisina / sosiaaliturvaturisteina.
-
--------------

No comments:

Post a Comment